Pages

Thursday, February 21, 2013

Ma olin vahepeal päris pikalt haige ja nüüd on vaja koolis töid järgi teha jne, sellepärast ei ole ka aega midagi mõnusat postitada. Homme tuleb igatahes Meelis Pärnu, käib suunajalt läbi ja siis saame kokku :) Laupäeval läheme jälle tihemetsa, seekord arvatavasti koos Iti ja Kristjaniga :)

random pics

5nädalat veel ja läheme juba Londonisse, ma niiiii ootan seda :) + 3nädala pärast on simple session jaa mingiaeg märtsis peaksid hakkama ''suletud uste taga'' uued osad, mis tähendab, et tuleb ka see osa eetrisse, kus mina peaosas mängin :D Märtsi kuu tuleb ülii awesome :)

2 comments:

  1. kuidas üldse sinna "suletud uste taha" sattusid? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmm, algul kutsuti sinna mu tädi, ta tegeleb näitlemisega. Ta pidi tegema endast video kus pmt noomib oma 17aastast tütart, et ta on oma lapse kuskile hooletusse jätnud. Mul tädi ei tahtnud otse kaamerasse seda teksti rääkida ja kutsus minu endale ette, et nii on lihtsam. Kui video ära saatis, siis taheti ka minuga ühendust võtta. Saatsin ka ise endast video ja hiljem tuldi meid üle vaatama, tehti väikesed klipid meist, et kas sobime osadesse või mitte. Jaa me sobisime mõlemad ning meid kutsuti Tallinnasse võtetele. Mu tädi mängib seal mu ema ja mina tema tütart :P Ütleme nii, et olen seal päris jubeda iseloomuga bitch :D

      Delete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign