Pages

Thursday, June 27, 2013

Bad luck

Mul läks kaamera mälukaart katki kui olin maal Meelise juures. Enne seda me käisime jõe ääres ujumas ja tegime täiega mõnusaid pilte, üle pika aja oli tunne, et oh, need on head pildid. Mul on megakahju, et ma neid ei saanud arvutisse panna ega teiega jagada :( Ma loodan, et kui saan Iti käest mälukaardi lugeja, siis see loeb mu katkist mälukaarti ja saan oma pildid kätte, hope so.
Muidugi kohe linnas jõudes ostsin ma uue mälukaardi, sest ilma pildistamise ja blogimiseta ma olla küll ei suudaks.
Praegu ma lisan aga pildid ühe huvitava kleidiga mille õde tõi Londonist. Sellises stiilis kleite ma varem kandnud ei ole, aga kuna ma selle sain, siis mõtlesin, et kappi ma seda ka ei jäta ja see hakkas mulle isegi meeldima. Kas sina kannaksid sellist kleiti? :) Kleit on pärit primark'ist.
Olen kuulnud, et varsti ei saa enam läbi blogi folloda ja kõik followerid kaovad ära, peab siis folloma bloglovini või g+ või ma ei tea mille iganes kaudu. Ma ei tea kas see on tõsi aga kui on siis see on küll väga nõme. Eks aeg näitab kas tõesti nii juhtub või mitte.
Mõtlesin aga teie käest küsida, kas mul oleks mõtekas teha Facebook lehekülg blogile? Ma arvan, et see oleks mugavam neile kes mu blogi jälgivad ja ka neile keda ma tüütan oma blogi jagamisega enda facebookis, sest siis saaksid uuendusi näha vaid need kes mu lehte likevad :D Mida arvad sina? :)

12 comments:

 1. võiksid küll facebooki lehe teha blogile :)

  ReplyDelete
 2. Kleit on tõesti väga ilus, tagumine detail on eriti lahe! :)

  http://meritique.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ka mulle on se kleit aina rohkem meeldima hakanud :)

   Delete
 3. võiksid küll facebooki lehe teha :) mis kaamera sul on?

  ReplyDelete
 4. Facebooki leht oleks väga hea :)

  ReplyDelete
 5. Bloglovin töötab ka väga hästi ;)

  ReplyDelete
 6. Facebooki lehe võiksid küll teha jah :)

  ReplyDelete
 7. Super ilus kleit, kannaks küll sellist :) Ning FBi leht on ka tore mõte :)

  ReplyDelete
 8. Kui tohib küsida, mis töötlusprogrammi sa kasutad? :)

  ReplyDelete
 9. kleit on ilus ja facebooki lehe võiksid ka teha:)

  ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign