Pages

Tuesday, July 30, 2013

high heels

Tahtsin täna nii väga oma kingadega pildistama minna. Võtsin oma õe ja Meelise kaasa nind läksimegi otsima head kohta kus pildistada. Jalutasime ranna poole ja järsku hakkas vihma sadama. Ma olin nii kurb, sest ma olin just selle vaba päeva plaaninud pildistamisele. Hakkasime siis koju jalutama ja kõndisime mööda mingisugusest staadioni tagusest hoones. Me ei mõelnudki pikemalt ja hakkasime seal pildistama, sest see oli reaalselt ainuke koht kus ei olnud märg ja ma olin õnnelik, et sain ikkagi oma pildid tehtud.
Kingade kohta tahtsin ka niipalju öelda, et kui sealt tellida, siis on mõtekam võtta üks number suurem ;)
Veel on mul ka üks pisike hea uudis, nimelt käin ma veel 2päeva tööl ja seejärel on selleks aastaks töö läbi. Nüüd saan ma oma suurema aja blogimisele suunata :)

high heels is from here

Thank you martofchina.com :)

5 comments:

 1. Väga ilusad kingad! Kas on ka mugavad? :)
  Uurisin huvi pärast martofchina sponsorluse tingimusi ning märkasin, et peab olema üle 1000 jälgija, kuid sul ja Itil tundub vähem olevat. Kas nad siis ei olegi te sponsorid ja tellite ise asju või varasemalt sellist tingimust ei olnud?

  Vabandust kui liiga isiklik küsimus, lihtsalt tundus huvitav :)

  www.dodolce.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Aitäh, on küll jah, mulle olid need pisut väikesed ja selletõttu oli raske kõndida aga mu nooremale õele sobisid need väga hästi :)
  on sponsor, varasemalt ei olnud sellist tingimust kuid kontrollisid vastukaja blogist ;)


  ReplyDelete
 3. Väga püss, aga selline küsimus, et mis programmiga pilte töötled? :)

  ReplyDelete
 4. high heels are* from here

  ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign