Pages

Wednesday, July 3, 2013

today

Ostsin endale oma esimese palga eest uue objektiivi Nikkor AF-S DX 35mm f/1.8 G :) Nüüd saan teha palju kvaliteetsemaid pilte uduse taustaga ja selle valguslembelisuse tõttu on  ka õhtuti väga head pildid :)
Need pildid on tehtud päris õhtul ja sellekohta on hea kvaliteet, kuigi muarust peaks olema udusem taust, aga ma uurin miks ei ole :(
pluus primark / retuusid cropp / papud primark

8 comments:

 1. Kui tohib küsida, siis mis tööd sa üldse teed?

  ReplyDelete
 2. "Udune taust" hahaha :'D Bokeh pigem?
  Aga okei, kiidan heaks, mul on sama objektiiv. Jälgi, et aperture oleks maksimumi peal, ehk f1.8, siis tuleb ilus bokeh. Ise pildistangi siis tavaliselt "A" ehk Aperture režiimis, seal on hea kerge ava suurust muuta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. no võrreldes kit objega on ikka palju udusem, ma arvan, et paljud mu blogi lugejad ei saaks aru kui kirjutaksin sõna bokeh. Aga aitäh, sellest oli abi, mu kaameral oli f5 peal, niiet ei imesta miks jäid sellised pildid :D:D Pole varem endale objektiive ostnud ja ei ole selles väga teadja, igatahes tänan sind :)

   Delete
 3. mis värvi su silmad on ? :) ja mis su twitter on ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. mmm, mul on sellised silmad mis vahel on pruunid, vahel rohelised. Niiet rohekad-pruunid :D twitterit kasutan väga harva, aga TMustallikas :)

   Delete
 4. Kuidas sa primark'sist tellid? Või käid nende 'päris poodides' ? :D :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mu õde elab inglismaal ja olen tal külas käinud, siis ostan. Või ta saadab mulle riideid postiga :)

   Delete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign