Pages

Friday, August 30, 2013

Aitäh Avon

Täna hommikul ärkasin telefoni helina peale ülesse, nimelt helistas mulle kuller ja ütles, et toob mulle tunni aja jooksul paki. Ma olin päris üllatunud, kuna ma polnud midagi tellinud ja mõtlesin juba küsida, kas teil on ikka õige number. Ootasin siis kuni pakk mu ukseni jõudis ja nägin, et seal oli peal minu nimi ja kõik oli õige.  Suure üllatusena sain ma väikese kingituse avonilt. Pakis oli 4lauvärvi komplekti, 3huuleläiget ja ripsmetušš. AITÄH AVON! Kõige suurema huviga tahan ma juba katsetada seda ripsmetušši, see on nii huvitava kujuga ja üldse teistsugune nagu tavalised tuššid. Kindlasti räägin teile ka neist toodetest lähemalt ja kuna ma sain niipalju lauvärve, siis teen kindlasti juba varsti ka uue giveaway :)

5 comments:

 1. siiski ripsmeTušš*
  ei mõelnud halvaga :)

  ReplyDelete
 2. Oled juba 3-4 blogija kes sai Avonilt kingituse. :) Loodetavasti saab siit palju uusi arvustusi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Isegi ootan huviga mida teised neist toodetest arvavad :)

   Delete
 3. Wow! Jään huviga ootama arvustusi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. üritan arvustused lähipäevil ära teha :)

   Delete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign