Pages

Tuesday, August 20, 2013

Avon naturals Face

Paar nädalat tagasi sain ma paki avonilt ja olen nüüd neid kõiki tooteid tublisti katsetanud. Täna mõtlesin rääkida näohooldus toodetest, mis tõesti muutsid mu näo pehmemaks ja paremaks.
avon face virsiku ja puuvillaga toonik- igal hommikul ja õhtul peale näo pesemist kasutasin toonikut. Kuigi ma pesin nägu, oli vatitups ikka veidi määrdunud peale toonikuga puhastamist, seega tegi toonik oma tööd hästi ja võttis mu näolt ka viimase mustuse. Kui mul oli nägu kuskilt veidi katki ja toonikuga sellekohapealt puhastasin ei tekitanud see mingisugust kipitus tunnet, niiet see sobib kindlasti ka tundlikumale nahale väga hästi. Toonik ise on ka niiii meeldivalt magusa lõhnaga. 

 avon face virsiku ja puuvillaga niisutav näokreem- on meeldivalt kreemias, seda kulub ühe kasutuskorraga suhteliselt vähe, kreemi ei pea üldse palju näole kandma. Peale kreemi kandmist on nägu väga pehme ja lõhn on ka sellel väga mõnus :)
avon face virsiku ja puuvillaga niisutav silmaübruskreem- kuna mu silmaümbrus on väga kuiv pean sealt tihti kreemitama. Varem kasutasin selleks tavalist näokreemi. Pean mainima, et silmaümbruskreem toimib ikka märgatavalt paremini, juba paari kasutuskorraga olid mu silmanurgad palju pehmemad ja niisutatud, soovitan seda kindlasti kõigile.

avon virsiku ja puuvillaga huulepalsam- esimene kord kui seda peale kandsin tundsin kohe, et midagi on teistmoodi. See huulepalsam paneb huuled veidi õhetama ja tekitab sellise õrna kipitus tunde, nagu huuled paraneksid otsekohe. Sellega harjub kiiresti ära ja mina kasutan seda pidevalt, huuled teeb see tõesti väga pehmeks ja terveks. Ma kujutan ette, et talvel on see mul igapäevane kindel kaaslane.

Kõik tooted on megalt mõnusa magusa lõhnaga ja soovitan neid kõiki kasutada, minu nahale igatahes sobisid hästi :) Kõigil neil toodetel on sama hind - 4.20

2 comments:

  1. wtf mis töötlus järsku :D:D

    ReplyDelete
  2. kust neid kreeme ja asju võimalik osta on?

    ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign