Pages

Tuesday, September 17, 2013

Sheinside Wishlist

Vaatasin täna sheinside lehel ringi ja leidsin sealt päris mitu asja mida tahaksin endale soetada. Kuna ma käin suhteliselt tihti igalpool netipoodide lehtedel uurimas, siis märkasin ma, et sellel lehel on väga suur valik erinevaid jopesid ja kampsuneid ja täiesti OK hinnaga. Kuna sügis on juba ukse ees ja ei lähe kaua kui on juba ka lumi maas, siis mõtlesin näidatat teile mulle silma hakanud jopesid-kampsuneid.

See sügis soetan endale kindlasti ühe teksa stiilis jope, mulle on need nii meeldima hakanud.

  1. parka 2. jacket  3. army coat

Mulle väga meeldivad ka sheinside ehted
1.Gold Rivet Black Leather Bracelet 2. Gold Rivet Multilayer Chain Bracelet 3. Gold  Bracelet

Kas teie olete midagi sheinsidest tellinud? Kas telliksite? Kuidas teile nende tooted meeldivad?

10 comments:

 1. Kas näiteks sinu kaudu oleks võimalik tellida? Endal pole krediitkaarti ja ei saa päris täpselt sellest tellimis-maksmis asjast aru.

  ReplyDelete
 2. Ise tellin tavaliselt siit http://www.aliexpress.com/ ja olen tähele pannud, et hinnad on isegi veel odavamad :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Isegi olen sealt tellinud, mõned asjad on odavamad küll ja kuid riietevalik veidi teine:)

   Delete
 3. see põhjapõtradega kardigan ♥♥

  ReplyDelete
 4. Nägin sellist kuldset käevõru (keskel) ka Pärnu cropp townis ;)

  ReplyDelete
 5. Kle, ära häma, see on ilmselge reklaam ju, midagi sa ei taha tellida, tahad tasuta asju vastutasuks saada. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kas olen öelnud, et tahan sealt midagi tellida? :) isegi kui on reklaam siis miks nii kuri? kas oled kade või milles probleem? :) ja kõik mida kirjutan on minu enda arvamus selle netipoe kohta ja ma tõesti arvan, et seal ägedad riided jne niiet miks mitte head netipoodi ka teistele reklaamida.

   Delete
 6. Kas oleks võimalik sinu kaudu tellida? Ja kui kaua sealt asjad kohale tuleks?

  ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign