Pages

Tuesday, October 15, 2013

18

Täna on siis see kaua oodatud aeg, mil sain 18. Mul ei ole absoluutselt mingisugust sünnipäeva tunnet ega ka seda tunnet, et olen nüüd täiskasvanud, aga igatahes on mul niii hea meel, et mul on super head sõbrad. Aitäh kõigile kes õnne soovisid ja minujaoks olemas olid! :)
Mul oli plaanis soetada endale kolm asja: fototaust, välklamp ja statiiv, et mu blogi talvel ja pimedal ajal väga ära ei vajuks. Mõtlesin, et ostan need oma rahade eest mis sünnipäevaks saan või kogun kuidagi teistmoodi, kuid Meelis kinkis mulle ise statiivi ja see oli temast niii armas :) Nüüd on mul üks asi vähem muretseda..

2 comments:

  1. Saad ka nüüd kohalikel valimistel osaleda ja hääletama minna. Palju õnne! :)

    ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign