Pages

Tuesday, October 1, 2013

choies

Ma pole päris mitu päeva bloginud, kuna olin maal ja läpakas jäi Meelise kätte. Vahepeal tuli mu õde Londonist Eestisse. Seekord on ta pikemat aega Eestis mis on ülitore :)
Kui Pärnu tulin oli mul sõnum, et mulle on choies.com pakk ära tulnud. Ma nii ootasin seda mütsi. Kusjuures ma ei teadnud kas ma saan need pikendused või ühe pluusi, sest algselt tellisin ma pluusi ja see oli otsas, pidin valima midagi muud. Saatsin neile e-maili, et vahetan selle pikenduste vastu või kui seda ei saa(vaatasin et seda on ka väga vähe alles) siis ühe teise pluusi vastu ja nad vastasid, et jah, vahetasime välja. Niiet ma ei saanudki aru kumba nad siis lõpuks saadavad :D
Vahepeal ma olin juba ise endale pikendused tellinud niiet nüüd mul varsti tulevad ühed pikendused veel. Hea on see, et choies pikendused on wavy'd ja need mis ise tellisin on sirged, niiet ma ei pea ise lokke tegema vaid panen lihtsalt teised pikendused ;)
Võtsin täna oma micro rings pikendused ära, homme värvin juuksed ja proovin need uued pikendused ära. Arvatavasti lähme pildistama ka:)

2 comments:

  1. Sa võiks oma juukseid näidata ka ilma pikendusteta :D
    Mis värvi sa värvid? kui küsida tohib :)

    ReplyDelete
  2. Kui sa mu veidi vanemaid postitusi vaatad siis näed, mul pilt kokku pandud ka kus pikendustega ja ilma ;) -http://teeeele.blogspot.com/2013/03/micro-rings-hair.html aga võin näidata uuesti küll jep. Teen kindlasti mõned pildid ilma pikendusteta nüüd ka juuksed ju kasvanud jne :)
    ikka tumepruuniga uuesti, värvin kuna välja kasvanud ja juuksevärv kulunud :)

    ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign