Pages

Saturday, November 16, 2013

today

some outfit pics
coat- sheinside.com     /    beanie- choies.com     /    jeggins- lindex      /      T-shirt- New Yorker

15 comments:

 1. Sinu grammatika vajab vigade parandust.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Viimaselajal olen väga palju erinevate asjade kohta niiöelda ''heiti'' saanud. Vahel isegi mõelnud, et peaks selle blogimise üldse lõpetama. Kuid miks ma siis üldse niipalju olen vaeva näinud kõige sellega? Ma ei lase teistel seda ära rikkuda ja ma arvan, et mul siiski on toetajaid ka :) Ega ma ei olegi täiuslik ja ei tahagi olla. Kui sulle ei meeldi, siis sa ei pea mu blogi vaatama ja kommenteerima mu vigu :) See ei ole ainult sinule mõeldud, aga ma olen seda nii kaua endas hoidnud ja mul hakkas kohe parem, kui sain selle välja öeldud :D aitäh!

   Delete
  2. PS: Ma olengi inglise keeles väga halb kuid üritan ja harjutan, et tulevikus paremini toime tulla :)

   Delete
 2. Kõik pildid mis sul on, on sul huuled pruntis. Mul tekkis küsimus, miks? Naerata lihtsalt või ole tõsise näoga aga miks just huuled pruntis? :D
  Sul on tõesti väga äge ja lahe blogi, halbu sõnu polegi.
  Ning ära kuula halba tahtvaid inimesi. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kui ma natukene naeratan siis mul ongi sellised huuled :D kui ma tugevamalt naeratan siis on nagu õige naratus vms, raske seletada, igatahes ma ei aja meelega huuli prunti, see nagu tuleb iseenesest. Ma ei tea miks, eks üritan paremini vms.
   aitäh, kuigi võtan kõike suht südamesse ja pole enam nii suur tahtejõud kui varem.

   Delete
 3. Sul on nagu üks eesti ägedamaid blogisi :) ja palun ära kuulagi seda heiti, pole mõtet :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. wow, seda on küll hea teada, aitäh! :) tänu sinule ma üritan jätkata naeratus näol ;)

   Delete
 4. Teele, Su blogi on super ja üks mu vaieldamatuid lemmikuid! Palun ära lase nii kurje sõnu endale ligi.:) See blogi on ennekõike Sinu jaoks ja pole oluline, mida mõni kade ja kuri inimene sellest arvab. Toetajaid on Sul kindlasti kordades rohkem. Päikest!

  ReplyDelete
 5. Iga kord, kui ma su blogi vaatan-loen, siis tekib tahtmine sinuga shoppama minna!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulle meeldib VÄGA shopata, võta minuga ühendust ja lähme! :)

   Delete
 6. Jakk on üli kihvt ja pildid viimasepeal, nagu alati!

  ReplyDelete
  Replies
  1. aitäh sulle jällegi su mõnusate kommentaaride eest! :)

   Delete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign