Pages

Tuesday, November 5, 2013

Vw

 Sain täna oma Vitamin well'id kätte, kui heaa. Nüüd saab jälle mõnda aega head jooki nautida.
Olen sõbra ja treeneriga paar nädalat arutanud Londonisse minekut ja arvatavasti veebruari algul sõidan 5päevaks Inglismaale Juste Debout'ile, õele külla ning kindlasti ka shoppama, ma ei jõua seda ära oodata! :)

Lisasime Meelisega oma musipildi Blistex konkursile. Ma oleksin teile väga tänulik kui paneksite meie pildile hääle. Iga 24h tagant saab hääletada, niiet saate seda teha igapäev :) Pildi number on 281 ja hääle saate anda SIIN, AITÄH! :)

beanie- choies.com / jeggins- zara / sweater- primark 

7 comments:

 1. mis kaamerat sa kasutad pildistamiseks?

  ReplyDelete
 2. See on Juste Debout.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma tean. Vabandan, et E tähe jätsin kogemata kirjutamata, parandan ära.

   Delete
 3. sorri, aga su juuksed näevad profiilipildil nii närbunud, kahjustunud ja koledad välja...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma tean, see pilt on tehtud päris ammu, siis nad olidki koledad ja katkised. Nüüd olen käinud juuksuris, lõiganud juuksed maha ja neid hooldanud paremini ;) varem sirgendasin neid koguaeg ja need olid tõesti katkised.

   Delete
 4. kas sul ei kisu ja ei ole raksed need pikendused?
  Kui ma panen siis ma tahaks juba tunni pärast ära võtta, sest mu juuksed ja peanahk nii väsinud nedest. :(

  ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign