Pages

Tuesday, December 24, 2013

Aitäh avon

 Avon saatis nädalavahetusel mulle pisikese pakikese, aitäh! :) Ma olin paki üle niii õnnelik, sest seal leidus nii palju asju, mida mul hetkel väga vaja oli. Kõige enam jäid mulle kohe silma avon styling juuksehooldus tooted. Üks neist on kuumakaitse mida ma kasutan ilmselt igapäevaselt, sest kasutan sirgendajat pea, et igapäev. Teine on sirgendav sprei mille kohe homme kindlasti järele proovin. Veel mulle meeldivad väga need küünelakid, eriti kuldne ja hõbedane, nii jõululikud :) Igatahes testin ma suurima hea meelega neid tooteid ja räägin siis hiljem teile ka pikemalt. Kindlasti lähiajal teen ka giveaway, kuhu pistan ka mõne avon toote :)

1 comment:

  1. avoni sama sarja sirgendav sprei kasutusel ja väga meeldib

    ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign