Pages

Tuesday, December 17, 2013

sheinside giveaway võitja

Esmalt ma vabandan väga, et kaks päeva hiljem võitja välja loosin, aga mul pole viimaselajal üldse aega olnud ja polnud lihtsalt võimalik sellega tegeleda. Sheinside 100$ kinkekaardi võitjaks osutus MARI-LIIS SUVI !!!! Palju õnne! :-) Kindlasti on tuleval nädalal tulemas uus giveaway, niiet hoidke silmad lahti :-)

Käisime täna Meelisega jõulukinke ostmas. Saime enamus kingid kätte, isegi imestasime, et esimese korraga nii hästi läks :D Muretsesin endale veel natukene trenni jaoks vajalikku kraami. Olen juba pikka aega endale tahtnud osta uusi dresse ja leidsin seekord päris normaalsed. Ma ei ütleks, et need on mu lemmikud, sest tavaliselt on sellised mis mulle väga meeldivad minujaoks liiga kallid :-D Aga igatahes on need väga mugavad ja sellised slimid, niiet näevad seljas väga mõnusad välja ja ma kujutan ette, et põlvekaitsmetega näevad need veel paremad välja. Kuna ma lähen järgmisest aastast ka breiki siis mu füüsiline koormus on kindlasti nii suur, et ilma kaitsmeteta ei saa. Põlved peavad olema kindlasti soojas ja breik trennis kaitsevad need kindlasti ka vigastuste eest. Ma ei kujuta ette kuidas ma olen saanud pea 4aastat tantsida ilma kaitsmeteta. Niiet nüüd on vaja veel korralikud põlvekaitsmed muretseda ja on kõik vajalik olemas :-) Hinnaks oli pükstel 35eurot mis oli soodushind, alghinnaks oli 60eurot.
PS: Mu enda kaamera on hetkel Tallinnas ja saan selle kätte hiljemalt neljapäeval. Sellepärast on olnud hetkel ka vähe postitusi. Vaheajal üritan kindlasti selle heastada ja üle päeva postitada :-)


6 comments:

 1. vahel tundub, et blogijad jagavad omavahel neid auhindu. aga palju õnne võitjalesiiski!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Arvasin, et midagi sellist tuleb :D Aga võin käsi südamel öelda, et Mari-Liis osutus võitjaks loosi tahtel. Loosisin võitja välja nagu tavaliselt, random.org kaudu ja tema osutus õnnelikuks võitjaks :)

   Delete
 2. Replies
  1. rademar :) teen siis kui kaamera kätte saan ka paremaid pilte :)

   Delete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign