Pages

Sunday, February 9, 2014

London day 4

Käisime eile Juste Debout'il. See oli lihtsalt üliiiiifun. Kõik võistlejad said varem sisse ning läksime kohe tantsisima ja tegime circle'it. Te oleksite pidanud seda lihtsalt ise nägema, sest seda on väga raske sõnadesse panna :) Pilte ma üritusel ei teinud, pigem filmisin ning näitan teile seda hiljem vlogis, mu õde filmis ka minu ja Janari võistlemist, niiet näete millega ma tegelikult reaalselt igapäevaselt tegelen ja kuidas ma tantsin. Täna oli meil Husky stuudios 6h järjest trenne. Mul oli seal niii hea tunne, viimase kava peale mul tulid lihtsalt külmavärvinad. Kunagi pole mul tantsimise ajal tulnud külmavärinaid lihtsalt sellepärast, et see kava oli lihtsalt niiii mõnus.
oeh, mul on tegelt niii palju teiega jagada aga see tekst läheks mega pikaks ja igavaks :D Igatahes on mul teiele mõned pildid jagada mõnusast päevast kui päike paistis ja oli nii mõnus soe olla :) Veel proovisin ma Tai toitu, mis oli päris huvitav :D

jeans-primark   /   blouse- primark    /    coat-sheinside   /  sneakers-lovelyshoes

2 comments:

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign