Pages

Thursday, February 13, 2014

London eye

 Olen nüüd Londonist tagasi ja võin kokkuvõtvalt öelda, et reis oli lihtsalt SUPER!!! Tantsu poole pealt arenesin ma ikka päris palju ja sain endale üli palju teadmisi juurde. Ilm oli seal mõnus kevadine ja ei tahtnud üldse siia lume kätte tagasi tulla. Õega oli ka väga mõnus koos olla ja mul on hea meel, et saan juba suvel sinna tagasi minna :) Ausaltöeldes läheks ma juba kohe peale kooli sinna elama ja töötama aga ootan sellega veel paar aastat...Ja nagu ma lubasin, siis tõin Inglismaalt midagi teile ka, niiet giveaway tulemas ja peale London giveaway tuleb veel üks üli vinge loosimine millist te varem siin blogis näinud ei ole niiet kindlasti stay tuned :)
Mul on tegelikult veel palju pilte mida teiega jaganud ei ole aga teen kindlasti veel postitusi Lononist, hetkel lisan siia pilte üleeilsest õhtupoolikust kui käisime London eye ja Big Ben'i juures. Lihtalt niii ilus koht!

cardigan-primark    /   leggins-h&m   /  shoes-nike air   /   cap- LA

4 comments:

 1. Kas hetkel ongi Londonis nii soe, et saab ainult kerge jakikese ja kampsuniga käia? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. mhmh, õhtul tuli midagi paksemat peale panna või kui vihma sadas aga päeval kui päike paistis oli küll üli mõnus :)

   Delete
 2. Mulle nii meeldib su see riietus! :P

  ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign