Pages

Sunday, March 9, 2014

On the street

Appi kuidas mulle meeldivad praegused mõnusad kevadilmad :) Peale tänast trenni jõudsime Meelisega Rüütli tänaval mõned pildid teha ja peale seda tulin koju jälle õppima, so cool. Peaksin mainima, et mulle ikka väga meeldivad mu nike'd mis ma Londonist ostsin. Eile sportlandis käies avastasin, et need on ka Eestisse jõudnud ja need on siin meestejalanõud :D Igatahes kui mõni neid endale ka soetada tahab, siis teate kust neid leida :)

blouse- choies    /   jeggings-zara    /   shoes- nike air

7 comments:

 1. Väga mõnus ja relaxed outfit (:

  ReplyDelete
 2. Täiega tahaks nüüd neid mõnusaid värskeid tuhksuhruga üle kallatud sõõrikud...

  ReplyDelete
 3. Kas hinna vahe Eestis ja Londonis oli suur neil tossudel?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kahjuks ma ei vaadanud sportlandis mis nende hind oli aga ma uurin ja ütlen siis :) Londonis olid need 45naela, niiet päris soodsad :)

   Delete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign