Pages

Wednesday, March 12, 2014

Shine bright like a diamond

Kuna kohe-kohe on kevad ja siis juba tuleb suvi siis mul on niipalju mõtteid peas mida soojemate ilmadega kanda. Lähen nüüd esmaspäeval Türki ka ja saab vähe soojemaid ilmasid nautida. Juba olen mõtlema hakanud mida võiks endale soetama hakata ja ma lihtsalt ei suuda suve ära oodata :D Mulle väga meeldivad crop-top'id ja neid ma kavatsen endale kindlasti hankida. Väike sheinside wishlist asjadest, mis sealt endale kevadeks/suveks tellin :) Sõrmused ja pintslid näevad lihtsalt armsad välja ja olid seal hea hinnaga.

crop-top here / dress-here / T-shirt- here / rings-here / shorts- here / shorts- here / crop-top- here / skirt-here / brushes- here

7 comments:

 1. Korralik suveisu tuleb peale selliseid riideid vaadates!

  ReplyDelete
 2. Hehe, mul sama mustriga püksid, mis see crop top! Väga uhke komplekt oleks suveks, mida kirjum, seda uhkem :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa, see oleks cool :D Kusjuures see suvi pididki niiöelda moodi tulema kirjud mustrid värvid jne, niiet miks mitte :D

   Delete
 3. Mul sama mustriga seelik nagu see crop-top, tundub lahe sellist komplekti kanda :) ja too palju häid emotsioone Türgist kaasa :)

  ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign