Pages

Monday, April 14, 2014

Nike

 Olen nüüd õnnelikult Türgist tagasi. Mul oli algul väga hea meel, et siia jõudsin ja lähedasi nägin ja see töö lõpuks läbi sai, aga see ilm siin...mulle ei meeldi see enam üldse :D. Koguaeg vihma sajab ja on külm ja sombune, kui nõme. Tahaks tagasi seda päikest ja sooja ilma, kuid vahetpole see ilm, siiski on mõnus olla Eestis koos oma lähedatega :)
Selle kuu ajaga olin saanud päris palju pakke ja näitan täna teile armsat sheinside cardigani ja oma uusi nike air max'e mida ma lihtsalt räigelt armastan, mu uued lemmikud!!
 cardigan- sheinside   /  leggings-penti  /  shoes- nike air max /  sunglasses- ray-ban 

7 comments:

 1. See kampsik-kardigan tundub mõnus ja mugav asi olevat! :)

  ReplyDelete
 2. Need sinu Nike air max'id on nii ilusad :)

  ReplyDelete
 3. Võiksid kirjutada, et mis tööd sa seal Türgis täpsemalt tegid?

  ReplyDelete
 4. Kus kohast sa need nike air max'id said? :)

  ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign