Pages

Wednesday, April 16, 2014

Outfit

Käisime eile Meelisega cruisimas, tundsin sellest nii puudust :) Hetkel mul kooli ei ole, sest mul peaks olema praktika aga tegin selle Türgis ära ja nüüd aega natukene puhata ja palju blogida :) Täiesti vaba ma koolist ei ole, sest see aeg mil mina Türgis olin õppisid teised koolis. Seetõttu on järgi vaja päris palju asju vastata ja pean vahepeal kooli ikkagi külastama. Kui koolist rääkida, siis need kes kutsekas käivad võivad stendile vaatama minna, sest seal on minust tehtud intervjuu, kui huvitab saate lugeda seda ka siit. Ärge neid pilte seal tähele pange, pliis :D.
 Shirt- sheinside  /  leggings-penti  /  shoes- nike air max  /  sunglasses-ray-ban

4 comments:

 1. Kust need päikseprillid said? :)

  ReplyDelete
 2. Kust saaks hea hinnaga cruiseri või longboardi? :)
  Kust sa enda oma said?

  ReplyDelete
  Replies
  1. hmmm, ma ei teagi hetkel, ma ise tellisin amazonist :)

   Delete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign