Pages

Friday, May 2, 2014

Meon

Mõni aeg tagasi saatis mulle veebileht meon.ee paar toodet testimiseks.  Kõige rohkem mulle meeldis Olive cleansing foam ja face wash cleansing sponge. Olen nendega nüüd iga õhtu nägu pesnud ja peale pesu tundub nägu hästi puhas ja pehme. Kuigi ma ei soovitaks seda oliivi näopuhastusvahendit väga kuiva nahaga inimestele, sest mulle tundub, et see kuivatab veidi nahka. Mulle see sobib, sest mul endal on veidi rasune nahk, niiet soovitaksin seda pigem rasuse nahaga inimestele. Vaata toodet SIIN. Svammi võivad seejuures kasutada iga nahatüübiga inimesed ning soovitan seda väga. Võite sellele lisada endale sobivat näopuhastusvahendit mida te olete koguaeg kasutanud või kasutate ainult svammi, sest svamm vahutab veidi ka siis, kui sinna ei ole mingit puhastusvahendit peale pandud. Palju mugavam ja efektiivsem on kasutada svammi mitte oma käsi näo pesemisel. Peale selle on see väga soodsa hinnaga, meon.ee lehel vaid 1.90eur. Svammi kasutusaeg 2-3 korda nädalas kasutades on umbes 3 kuud. Vaata toodet SIIN
Peale nende kahe toote sain veel Petit BB kreemi. Toote kohta öeldakse nii: Intensiivselt niisutav BB kreem kuiva ja normaalse naha jaoks. Sisaldab hüaluroonhapet, mis niisutab ja pinguldab nahka. Teeb naha pehmeks, siledaks ja säravaks. Julgeme väita, et Holika Holika Petit seeria BB-kreemid on ühed parimad BB-kreemid oma hinnaklassis!
Õnneks sattus see BB kreem täpselt minu tooni, kuna olen hetkel päevitunud ja jumekam kui tavaliselt. Tänu sellele ma praegu ennast väga ei meigi kuid kui peaksin kuskile välja minema, siis sobiks see bb kreem ideaalselt :) Pole sellekohta midagi halba öelda ja see mida selle kohta öeldakse on kõik õige. Vaata toodet SIIN

1 comment:

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign