Pages

Thursday, June 5, 2014

Flower print

Pole ikka päris pikka aega postitanud, aitäh kool. Õnneks on juba teisipäeval esimene eksam ja siis varsti juba järgmine eksam ja saabki kool läbi.
Vahepeal tuli isa Soomest koju ja andis mulle üllatusena juba lõpukingi ära, telefoni Sony xperia z1 compact'i. Ma nii ootasin seda :) Tegin nüüd endale lõpuksometi instagrami ka ja kindlasti eksamiperioodil näete mind seal rohkem kui siin, niiet soovitan kindlasti jälgima hakata- teelemustallikas 
Täna tegin kiiresti mõned klõpsud ja jätsin cruiseri ka peale, seda just sellepärast, et viimaselajal niipalju küsimusi mu cruiseri kohta tulnud ja kõik soovivad pilti näha. Mul küll eelmise suve postitustes seda päris palju näha aga see aasta pole piltidele cruiseriga väga jäänud. Peale selle on see mul juba päris korrast ära ja on aeg uus osta :).

crop top- chicnova  /  shorts- lovelyshoes  / shoes- lovelyshoes

2 comments:

  1. Kust kohast sa selle cruiseri said? :)
    Mulle nii meeldib see disain, tahaks ka midagi sarnast :F

    ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign