Pages

Sunday, July 20, 2014

Barcelona vlog

Mu kallis Meelis aitas mul esimese vlogi kokku meisterdada. Meelise tööga olen väga rahul aga enda filmimis oskust pean veel parandama. Siiski arvan, et esimese korra kohta pole paha. Igaljuhul harjutamine teeb meistriks ja selliseid asju hakkab siin blogis nüüd rohkem nägema :). Kuidas teile meeldib ning ehk oskate soovitusi jagada mida teinekord võiks paremini teha? Peale selle, kas soovite üldse siin selliseid video postitusi veel näha? :)

6 comments:

 1. oh, väga viis ;)

  ReplyDelete
 2. Mina tahaksin näha vloge kus sa räägid. (nt. kuhu lähed , kus oled , mida teed jne.)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eks vaatab kas saab ka selliseid näha, igatahes üritan :)

   Delete
 3. Sellised vlogid on mu lemmikud, väga hästi tehtud ja kindlasti tahaks veel näha!:)

  ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign