Pages

Friday, October 24, 2014

I'm back

Kui ma täna vaatasin millal ma viimati blogisin, siis mul hakkas lihtsalt halb.  Pea 20 päeva ilma blogimiseta? Ma ei ole vist kunagi niii kaua eemal olnud. Ma tõesti ei ole veel harjunud töö eluga ja ei oska oma aega veel õigesti planeerida kuid nüüd ehk läheb asi paremaks, võinoh, ma olen selles suht kindel. Täna käisin üle pika aja trennis, kus olin 3 tundi. Trenn oli super ja mul oli nii kahju, et nii kaua trennist eemal olin olnud. Vahepeal on nii palju juhtunud ja muutunud. Oma juustega tegin ka erinevaid muudatusi kuid sellest teen varsti ka eraldi postituse. Hetkel olen oma juustega ülirahul kuid vahepealne värv ei olnud just väga minulik. Vaatasin täna ka kokku pandud jellybeans videot ja mõtlesin, kas ma ikka panen selle ülesse? Nägin videos üpris kohutav välja kuna olin eelmine päev just sõbranna sünnipäeval ja ka soeng oli seal nagu jah, mitte just kõige parem :D Samas emotsioonid selles videos on nii naljakad :D. Kas sooviksite seda siiski näha? Siis tean, kas hakkan avaldama või mitte. Seoses sellega mõtlesin veel, et kuna mul on üks pakk neid jellybeans'e alles, siis annaks need äki teile? Ja ülilahe oleks kui teeksite mulle ka vastu video enda ja näiteks oma sõbranna emotsioonidest. Kuidas tundub see idee ning kas keegi sooviks neid endale? :)
Tekst tuli üpris pikk ja laialivalguv. On kohe aru saada, et olin blogist kaua eemal...Luban, et enam seda ei juhtu :)

 cardigan- sheinside

10 comments:

 1. Kas Sul on pikendused? :) Esimesel pildil tundub kuidagi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vahel kannan neid tõesti, et pildid jääksid efektsemad :)

   Delete
 2. Pane ikka video ülesse. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mingiaeg kindlasti panen, kuna emotsioonid on siiski liiga naljakad :D

   Delete
 3. Kust sa oma beanie ostsid? :)

  ReplyDelete
 4. Tahaksin väga videot näha :)

  ReplyDelete
 5. Sooviks samuti videot näha :)

  ReplyDelete
 6. kust sa need jelly beansid said? :D tahaks ka :D

  ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign