Pages

Sunday, December 14, 2014

Night

Täna peale tööd sain Anita ja Mikuga kokku. Läksime kaubamajakasse sööma ning peale seda mõtlesime, et jalutaks veidi ringi. Kõndisime üle silla ning leidsime niii ägeda koha kuhu võiks pildistama minna. Anital oli kaamera kaasas ja mõtlesime, et teeme mõned ''proovipildid''. Need tulid nii tuusad välja, et ma mõtlesin neid teiega siiski jagada. Eriti meeldivad mulle pildid Mikust. Kuna mul olid täiesti tavalised riided seljas ja ma ei olnud ennast ka kuidagi sättinud, siis midagi erilist siit välja ei kukkunud kuid mulle tõesti meeldib see asukoht ja kindlasti läheme lähiajal sinna uuesti pildistama. Peaks ka ära mainima, et me ei kasutanud mittemingisugust lisavalgustust ja õues oli täiesti pime. Kuidas teile need pildid meeldivad? :)

4 comments:

 1. Väga kihvtilt välja kukkunud pildid! Valgus on täpselt paigas.

  *Merrific*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh! Ma isegi imestan, et valgus nii hästi jäi :)

   Delete
 2. "Kuna mul olid täiesti tavalised riided seljas ja ma ei olnud ennast ka kuidagi sättinud, siis midagi erilist siit välja ei kukkunud"
  ei no jah okei
  idk minu meelest näed välja nagu mingi printsess aga okei :D:D

  ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign