Pages

Tuesday, December 2, 2014

Red

Ükspäev võttis minuga ühendust armas Erle(click), ning ta pakkus välja, et võiksime koos pildistama minna. Muidugi olin ma ka kohe nõus ning täna saimegi kokku. Esimene kord ei saanud just väga hästi pilte teha kuna ilm oli päris külm ja kaua ei suutnud väljas olla. Läksime siis kohvikusse kakaod ja kohvi jooma ning pilte üle vaatama. Minuarust oli väga tore päev ja meil on peas juba uued huvitavad ideed milliseid shoote teha. Ma usun, et meie koostöö hakkab ilusti sujuma ning ma juba ootan meie uut pildistamist :).

shirt-reserved  /  jeans- H&M

2 comments:

 1. Su juuksed on lihtsalt imelised ju!!!

  www.mirjamkris.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma hetkel ise ei ole nendega väga rahul aga suured tänud sulle :)

   Delete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign