Pages

Saturday, January 10, 2015

All grey

Täna hommikul sain ma endale lõpuksometi uue kaamera!!! Ma olen nii kaua endale uut soovinud, sest mu vana kaamera on väga-väga algeline ja sellega peab nii palju vaeva nägema, et üldse mingisuguseid häid pilte saada. Algselt soovisin ma endale täiskaadrit kuid ma sain lihtsalt nii hea pakkumisega endale Nikon d7000, et ma ei saanud ära öelda. Küll ma hiljem omale täiskaader kaamera ka soetan kui suudan rohkem raha kõrvale panna(hehe). Kuna ma varem olen kasutanud Nikon d3100, siis seda mu uue kaameraga ei anna võrreldagi. Täna tegime õega ka mõned proovipildid kuid mul on vaja veel nii palju selle kaamera kohta õppida. Igatahes olen ma väga õnnelik ja loodetavasti õpin kiiresti oma uut kaamerat käsitlema, et teieni kiiremini kvaliteetsemaid ja paremaid pilte tuua :).

And jep, I think I got obsessed with trenchcoats :D
coat-sheinside /  shoes and jeans-h&m  / beanie- primark

5 comments:

 1. Näed super välja! (nagu alati) :D
  kalli.

  ReplyDelete
 2. ohoo kuna mu viimane obsession on hall värv, siis see terve look tekitab mus erilisi tundeid! :D Imeilus oled

  ReplyDelete
  Replies
  1. Same here, hall värv viimaselajal nii meeldima hakanud, see sobib nagu kõigega :D
   Aitäh sulle! :)

   Delete
 3. oled sa ikka üks ütlemata ilus inimene :)

  ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign