Pages

Tuesday, February 3, 2015

Gray wall


Long time no seen...Mulle ei meeldi sellise lausega postitust alustada aga jah, nii see kahjuks on. Vahepeal juhtus midagi mis hoidis mind blogimisest ja üldse kõigest natukene eemal, kuid ma arvan, et ei hakka niii negatiivsetest asjadest siin blogis rääkima. Nüüd olen ma igatahes tagasi ja üritan mitte mõelda halbadele asjadele ning pühendun ainult postitiivsele, vähemalt üritan :) Tehke seda teie ka. Hoidke oma lähedasi ja veedke võimalikult palju aega koos. Mine tea mis võib juhtuda ja te ei saa selle inimesega enam koos olla. Elu on nii ettearvamatu. Täna hommikul ärgates paistis õues üle pika aja päike, mu kõrval oli mu kõige kallim inimene ja mul oli terve päev vaba. Juba sellest oli mu tuju nii hea. Niiet märgake elus ilusaid asju ja olge positiivsed! :).
Vahepeal olen ma saanud mõned pakid millest teile rääkida tahaksin. Esmakordselt saabus mulle pakk romwe.com'ilt. Kaubaga jäin väga rahule ning kohale tuli see ka vaid paari nädalaga. Midagi halba öelda ei ole ja kvaliteet oli ka meeldivalt hea kõigil riietel mis tellisin. Sarnaneb sheinside'iga. Ka sealt sain ma paki kust mõtlesin esimest korda endale püksid valida. Varem ei ole seda julgust olnud, sest pükse pean ma kindlasti endale enne jalga proovima ja nende õigete leidmisega läheb ka alati päris kaua aega. Õnneks sheinside'ist saadud püksid sobisid mulle kui valatult. Valisin mõõtude järgi M suuruse. Kuigi algul pakist välja võttes tundusid need üli pisikesed siis jalga pannes venisid need päris korralikult. Pika jalgsetele jäävad ilmselt lühikeseks, sest mulle on need ka nii napilt parajad.
Tuletan teile veel meelde, et 15.veebruarini kehtib danielwellington.com'ist tellides allahindluskood ''teele'', mis annab ostult 15% allahindlust. Kasutage seda head võimalust ära :).

coat-romwe /  jeans-sheinside / shoes-vans / watch- daniel wellington

5 comments:

 1. Otsisin vanematest postitustest ka, aga ei leidnud oma küsimusele vastust, ehk siis, mis pikendused sul on? :)
  Väga ilus neiu oled! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kasutasin pikka aega clip-in pikendusi kuid soovisin midagi püsivamat ja otsustasin umbes kuu aega tagasi panna endale teip pikendused. Kui huvitab see teema rohkem võin teha sellest ka postituse?
   Aga suured tänud Sulle! :)

   Delete
 2. Esimest pilti on kuidagi nii mõnus vaadata. Üks igavesti tore ja ilus neiu oled :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahhh, sellised kommentaarid mõjuvad kuidagi niiii hästi ja motiveerivalt. Suured tänud Sulle armas! :)

   Delete
 3. I agree! Dresses are just as easy as shorts or jeans and a tee.Last time I buy the good quality dress in off the shoulder long sleeve bodycon dress and I fall in love with it .

  ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign