Pages

Tuesday, March 3, 2015

Tattoo

Täna läksime Anitaga tatoveerija juurde, et lasta mulle tatoveering teha. Peale esimest mõtlesin, et kohe ma midagi järgi ei tee aga nüüd pea aasta pärast lasin teha siiski oma teise mõtte ka teoks. Piltidel on tattoo poolik, ainult alumine õis enam-vähem valmis kuna tegime pildid pausi ajal. Kui tattoo sai tehtud ei tulnud pähegi enam pilte klõpsida kuid valmis tulemust näete kindlasti ka lähiajal. Näiteks mu instagramist- teelemustallikas. Seda kahte roosiõit tehti mulle umbes kaks tundi ja kui keegi küsib kas oli valus siis ütlen kohe, et nii nagu mu esimesega, ei tundnud ma ka sellega erilist valu, vahel vaid ebamugavustunnet. Üldse seda ''valu'' on nii raske seletada, et peab ise järgi proovima :D Tähendust ma siia ei hakka kirjutama aga kes teada tahab võib küsida ja arvatavasti vastan ka hea meelega :). 

4 comments:

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign