Pages

Friday, June 26, 2015

Alkohol ja Jaanid ja Juuksed?!

Võtsin endale vahepeal väikese puhkuse kõigest ja ei käinud isegi arvutist. Seega olin paar päeva ka blogist eemal. Vahepeal on mõnus lihtsalt mittemillelegi mõelda ja puhata.
Veetsin jaanipäeva maal ja kuna võitsin pileti ka Valgeranna jaanitulele käisin ka sealt läbi. Seal aga sadas päris korralikult vihma, seega väga kaua seal ei olnud ja pidasime vaikselt jaane meie juures kodus edasi mänge mängides ja juttu rääkides. Maal see-eest oli väga mõnus lõkke ääres jaane pidada super hea ilmaga. Üldiselt jäin selle aastaga rahule :)
Kuna ma olin autojuht ei tarbinud ma seeaeg üldse alkoholi. Ausaltöeldes, ei meeldi mulle üldse alkohol, niiet nüüd on vähemalt hea mingi põhjus öelda miks ma ei joo. Kuigi see ei ole ainuke põhjus. Mulle lihtsalt ei meeldi alkoholi maitse, mulle ei meeldi see, mida alkohol inimestega teeb ja kuna mu tutvusringkonnas on juhtunud palju halba just tänu alkoholile, siis mulle lihtsalt ei meeldi seda tarvitada. Igaljuhul oli mul ilma alkoholita ka väga tore Jaanipäev ja mul on olnud pikalt mõte üldse täielikult alkoholist loobuda, sest mida see mulle annab? Mitte midagi! Kuidas teie alkoholi suhtute ja kas teiearust on see imelik, kui mõned noored üldse alkoholi ei tarbi?

Vahepeal tegin pisikese muudatuse oma juustega, nimelt on mul otstes mõned heledad salgud ja tegin seda nii, et ei kahjustanud enda juukseid mitteüldse. Tegin lihtsalt pikendustele heledaid salke ja oma juukseid ei puudutanud. Näeb üpris loomulik välja kuid arvan, et liigun ka enda juusteni nende salkudega ning võibolla üritan salgutades üldse veidi heledamaks ära minna :). Mis arvate?
dress- romwe  /  sunnies- vans / watch- daniel wellington

10 comments:

 1. Oh sa oled nii amazing Teele! :)
  Palun tee postitus mis meigitooteid kasutad :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Appi aitäh sulle armas! :)
   Kasutan tavaliselt suht vähe meiki. Näiteks nendel piltidel on mulle meigi teinud makeup artist Kertu :)

   Delete
 2. Ikka jaanipäev mitte Jaanipäev :)

  ReplyDelete
 3. Väga tubli tüdruk! Ka mina juba päris pikka aega joon vaid väga harva valget veini ning kõigele muule olen ei öelnud, lihtsalt ei maitse ning tunnen, et seda ei ole minu kehale absoluutselt vaja. Pikk pai sulle ja see ei ole absoluutselt imelik, pigem on ikka need noored väga tublid, kes kuulavad oma keha :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kui ma võtan siis vahel pirni sommersby'd, sest see mulle maitseb aga tegelikult tahaks siiski täiesti loobuda :) Aga suured tänud sulle, see annab ikka motti juurde ja saan aru, et teen siiski õigesti ja nii on kergem ei öelda. Vahel lihtsalt raske, kui hullult peale surutakse :).

   Delete
 4. Inimesed, kes suudavad ilma alkoholita pidutseda ja lõbutseda on kõige vingemad! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Võiks kõik nii mõelda, mul ikka pidudel surutakse täiega peale ja raske ei öelda, aga annan endast parima ja siiani olen vaid ühe-kahe siidri peale jäänud. Nüüd loobun ka nendest, sest reaalselt mul ei ole seda vaja ja suht lamp teema minuarust. Nii äge, et nii mõtled! :)

   Delete
 5. Sa oled imeilus, Teele! Ja alkoholist loobumine ei ole üldse imelik ja selleks ei peaks ühtegi vabandust (nagu autoga sõitmine) vaja olemagi ju! Mul iseenesest ei ole alkoholi vastu midagi ja mõni hea vein või kuiv siider maitse väga, aga olen aru saanud, et harvem on ikka parem, nii enesetunde kui tervislikkuse mõttes (mitte, et ma muidu üldse kunagi tohutu peoloom ja alkoholilemb oleksin olnud). You go girl!
  -P.
  BOWTIE DIARY

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suur aitäh sulle Piia, oled alati nii armas :).
   Eks mulle meeldib ka vahel sõbrannadega paar külma siidrit teha aga seda ka üli harva ja endale keelama ma ei hakka midagi. Lihtsalt tunnen, et mulle ei ole seda vaja. Ehk kunagi ei taha seda külma siidritki ja võtan hoopis head limpsi :D Igatahes suured tänud toetuse eest! ;)

   Delete
 6. Sa oled oma alkoholist loobumisega suureks eeskujuks! :)

  ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign