Pages

Thursday, June 4, 2015

Some goals for June

Sõitsime täna sugulasega ratastega üle 15km. Pärast oli nii hea tunne. Kuna ma enam tantsutrennis ei käi, siis mul on nii suur tahtmine teha korralikumalt trenni, tunnen, et olen ennast veidi käest lasknud. Sellest kuust tahan hakata käima my fitnessis ja tellida endale ka treening- ning toitumiskava. Ehk oskate mulle kedagi head soovitada? Olen proovinud teha kodus trenni kuid tean, et teen seda paar nädalat ja siis jääb asi soiku. Seega on mul kindel plaan nüüd asi korralikult käsile võtta ja hakata kuskil kindlas kohas trennis käima. Ma ei taha hullult kaalust alla võtta kuid ma ei tunne ennast enda kehas hästi ja ma pean midagi ette võtma, et ennast rohkem armastama hakata. Peale selle tahan hakata käima ka joogas. See on mind alati nii huvitanud aga ei ole siiani läinud. Sellest kuust tahan ka esimest korda joogas ära käia. On kellegil joogast muljeid? :) Mul on kuidagi parem tunne kui saan enda selle kuu tähtsamad soovid ja mõtted ka siia kirja panna, et mul neid lihtsam täita oleks ja väga mõnus oleks seda ka teiega arutada :). On teil mõned eesmärgid juuni kuuks seatud ja kas panete endale ka iga kuiselt eesmärke kirja?

Aaand some outfit pictures :)

7 comments:

 1. Jooga on minu meelest väga lahe. Mulle hakkas jooga kohe meeldima peale seda, kui ma Haapsalus joogafestivalil käisin, kus õpetati jooga alg-harjutusi ;) soovitan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aina rohkem on ikka isu see jooga ära proovida, aitäh sulle tagasiside eest! :)

   Delete
 2. Ma olen Joogaruumist väga palju positiivset kuulnud, aga ise ei ole sinna veel jõudnud.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samasiin, aga tahaks ikkagi ära proovida, ehk peaksid sama tegema :)

   Delete
 3. Miks enam tantsutrennis ei käi?

  ReplyDelete
 4. Kust sa oma Conversed ostsid? Mõtlen netist osta, aga ei tea, kas suurus läheb täppi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sportlandist, mine proovi poes suurust ja telli siis netist :) Kuna ma ise töötan sportlandist siis olen näinud, et põhimõtteliselt kõik kes neid proovivad tahavad võtta number väiksemad, niiet võid sellega arvestada :)

   Delete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign