Pages

Monday, July 27, 2015

Hair talk

Olen kaua mõelnud ja mitu korda ka üritanud ennast võõrutada juuksepikendustest aga see ei ole kunagi mul väga hästi välja tulnud. Paar päeva tagasi mõtlesin minna pildistama ilma pikendusteta ja minujaoks oli see juba päris suur samm. Ma tunnen ennast ilma nendeta väga ebakindlalt ja vähemalt pildistamisel peavad mul need alati peas olema. Seekord siis proovisin teisiti ja neid pilte vaadates mõtlesin, et asi ei ole ju siiski nii hull kui ma oma peas mõtlen. Seega üritan üha enam olla ilma pikendusteta ja muuta ennast veidi enesekindlamaks. Kindlasti vahel pildistamistel ja pidudel kasutan ma siiski pikendusi edasi, kuid igapäevaselt ma enam neid ei kanna. Pisike lubadus endale mida nüüd järjekordselt täita üritan. Loodan, et seekord ka õnnestub :D. 
Kuna ma tahtsin midagi uut ja huvitavat enda juustega teha, siis otsustasin värvida need lillaks. Heledaks ma värvida ei tahtnud, sest mu niigi õhukesed juuksed oleksid siis mega rikutud ja ega tumedaga mingit paremat ideed mul pähe ei tulnudki. Printerestis ringi vaadates jäi mul just violet brown juuksevärv silma ja seega mõtlesingi endalegi midagi sellist teha. Nüüd ongi mu juuksed lillakad-pruunid. Esimene päev oli nii harjumatu ja ma ei olnud just kõige rohkem rahul kuid nüüd olen juba harjunud ja mulle väga-väga meeldib. Varsti panen ka pildid uue soenguga üles :). Praegused pildid on tehtud päev enne juuste värvimist ja ma ei jõua ära oodata kui saan teile enda uut soengut näidata :D.
Mõtlesin veel, et kui soovite, siis võin enda pikendustest vähe pikema postituse ka teha. Kust tellida? Palju maksavad? Kuidas hooldada? jne. Ehk teid huvitab see teema rohkem?

Vabandan, et blogimine on nii unarusse jäänud, aga kuna kuu aja pärast on tulemas Milano reis, siis olen hetkel kõvasti tööd rabanud. Ei jõua seda tripi ära oodata :).

18 comments:

 1. Selline juuste pikkus sobib just väga hästi Sulle. Teeb Su kuidagi palju täiskavanulikumaks ja naiselikumaks. Ei ütle seda niisama.. väga armsad pildid :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nii armas! See tõesti tähendab mulle palju. Suuur aitäh Sulle! :)

   Delete
 2. Ma ei tea miks, aga sa näed pikendusteta kuidagi nii naiselik välja ja mulle kohutavalt meeldib, super!

  ReplyDelete
 3. Ma ei tea miks, aga sa näed pikendusteta kuidagi nii naiselik välja ja mulle kohutavalt meeldib, super!

  ReplyDelete
 4. Jaa, ka mulle meeldib nii rohkem! Teine pilt võttis sõnatuks, imeilus!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suur aitäh Sulle Mari-Liis, see annab mulle nii palju enesekindlust juurde! Aitäh, aitäh! :)

   Delete
 5. Oi tõesti on armas nimodi! Ideaalne pikkus ja tunduvad kohe palju loomulikumad. Ja nõustun teistega, palju naiselikum ja täiskasvanum :) super!

  ReplyDelete
  Replies
  1. wow, olen sõnatu! Suured-suured tänud sulle! :)

   Delete
 6. Mõtlesin kohe, et kurat, isegi lühemate juustega oskab Teele nii ilus olla. :D Enesekindlusel pole tõesti põhjust langeda. :)

  ReplyDelete
 7. Kust su jakk pärit on? :)

  ReplyDelete
 8. Imelised pildid ja imeline Sina!
  Tee kindlasti juuksepikenduste kohta postitus. Olen juba mõnda aega kaalunud nt kevadise lõpetamise ajaks pikendused panna, aga ei oska nagu kuskilt alustada, et milliseid valida jne. See aitaks palju! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. nii armas, suur aitäh sulle :)
   Kindlasti teen selle postituse ära, sest olen juba mitu-mitu aastat pikendusi kandnud ja ka erinevaid kinnitusviise proovinud. Ma usun, et sellest oleks sulle abi ja teen postituse asap :)

   Delete
 9. Tõsiselt Teele, sa näed ilma pikendusteta palju naiselikum välja ja see juustepikkus sobib sulle tõesti väga-väga ideaalselt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Appi kui palju on armsaid inimesi olemas :) Suured tänud sulle, see tähendab mulle palju :)

   Delete
 10. Jaa, ma ka kiidan! Mul pole kunagi pikendusi olnud, nii et ei oska neid igatseda ka, aga sa näed igatahes ilma pikendusteta ka väga hea välja. Ja seda jakki lähen Lindexisse otsima ;)
  -P.
  BOWTIE DIARY

  ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign