Pages

Wednesday, August 12, 2015

Sunset

Nagu te kindlasti kõik teate, siis nädalavahetusel toimus Pärnus Weekend festival. Algselt mul ei olnud plaani sinna minna, kuid kuna ma pidin seal laupäeval tööd tegema, siis sain ka niiöelda kolme päeva passi. Festival oli tõesti super äge ning ma ei kahetse üldse, et seal siiski ära käisin. Tavaliselt ma väga sellist muusikat ei kuula kuid live'is oli tunne väga mõnus ja sai päris korralikult tantsitud. Kui varem mõtlesin, et sellisele üritusele väga raha ei raiskaks, siis nüüd on arvamus muutunud. Kuna mul oli festivali aeg nii palju tööd ja tegemist, siis ei jõudnud ka midagi väga pildistada. Nüüd olen saanud ennast ilusti välja puhata ja olen valmis jälle blogima.
Reedel lähen enda tattood edasi tegema ning laupäev-pühapäev on juba kuldrula, mis on kindlasti must go üritus. Loodan teid kõiki seal ka näha :). Kes on tulemas?

Täna õhtul käisin rannas ja no mis ma ikka oskan öelda. Lihtsalt jumaldan sealset õhtust vaadet :)
Shorts-romwe / Shirt- Cheap Monday / Hat- H&M / Watch- Daniel Wellington

6 comments:

 1. Opapaa ja ullallaa, mis pildid! Pärnu on imeilus ning Sina mega mahe (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sa oled lihtsalt nii armas Merlin :) Aitäh sulle!

   Delete
 2. Vaatasin seda mütskaabut poes ja noooo ei raatsinud osta, sest kartsin, et ei kanna välja. Kaahetsen :D
  Kenad pildid.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen nii kindel, et kannaksid selle väga hästi välja :)
   Aitäh! :)

   Delete
 3. Love both the look and the pictures :}

  ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign