Pages

Thursday, August 20, 2015

Tattoo talk and photoshoot

Üle pika aja olen ma oma shootiga rahul. Leidsime õega väga tuusa koha ja kui koht on hea, siis inspiratsiooni tuleb ja pildid tulevad ka paremini välja :). 
Räägin siis natuke oma tattoo storyst ka. 
Ma ei olnud oma eelmiste roosidega 100% rahul ning tahtsin juurde teha lehti, pungi võimisiganes, et ei oleks seal ainult kaks õit. Otsisin pikalt endale seda õiget inimest kes mu soovi täidaks ning kui lõpuks ta leidsin, kohale läksin ja ta mulle pildi valmis joonistas, olin enam kui õnnelik. Istusin nõela all umbes 4-5h ja ma jäin tööga väga rahule. Otsustasime tatoveerijaga kõik üle teha ja lisada veel ühe õie ning tänu sellele ei ole hetkel mu tattoo 100% valmis. Kui see ära paraneb korralikult lähen kohe tagasi ja teeme kõik uuesti üle. Can't wait. Seejärel ongi see lõplikult valmis. Samas ei saa ma öelda, et lõplikult, sest mul on tunne, et sealt läheb tulevikus veel midagi edasi :). Half sleev oleks päris tuus, võimis?!

11 comments:

 1. Appi, see kus sa naerad on mu lemmik! Muidu on kõik pildid täiega ilusad, aga just see kus naerad tundub nii ehe :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe ja ma mõtlesin kas ikka panen selle pildi või mitte :D Aitäh sulle :)

   Delete
 2. See 8.pilt... Aaahh, kui kena! Ja teised pildid ka muidugi :)

  ReplyDelete
 3. Ilus inimene! :)

  www.dodolce.com

  ReplyDelete
 4. See on nii naljakas, kuidas te koguaeg "leiate" kohti pildistamiseks, nagu nii muuseas :D + sa võiks enne teksti avalikustamist komad üle vaadata, kohati nii raske lugeda.
  Aga kes ja kui paljuga tattoo tegi? Tundub tõesti ilusam kui eelmine.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aga ongi nii. Leiamegi nii muuseas. Liigume ringi ja otsime kohta kus oleks hea pildistada :)
   On jaa ilusam ja tegi naine nimegi Aveli :)

   Delete
 5. Mulle meeldib su blogi, aga kohati jääb mulje nagu kopiksid Itit.
  Päikest! :)

  ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign