Pages

Saturday, September 19, 2015

Italy Milan 2

Oeh milline jamamine mul selle videoga oli. Nimelt ei saanud ma millegipärast youtubes video pilti muuta ja jamasin sellega terve päev. Tänu sellele ei hakanud ma videot ka siin jagama. Õnneks sai nüüd kõik korda ja saan ka Milano teist päeva teiega jagada:).Täiesti teine teema kuid ma lihtsalt tahaksin tänada seda armast tüdrukut kes täna mu töö juures kiitis mu blogi. See oli lihtsalt nii armas ja ootamatu,et ma isegi ei mäleta mida ma sulle vastasin. Igatahes kui sa seda loed, siis suuured tänud Sulle! See oli nii armas ja panid mu tõsiselt punastama. Selline asi tõstab tugevalt motivatsiooni!:)

11 comments:

 1. Replies
  1. Oi, Sinult on seda väga hea meel kuulda. Aitäh! :)

   Delete
 2. Mis peegelkaamera ja objektiiv Sul on? :)

  ReplyDelete
 3. Aitäh, et enda blogi pead :) sa oled nii tore ja rõõmsameelne!

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 5. Ma tahtsin just poole vlogi peal küsida, et kas te ei jäänud nende raharöövlite ohvriks, aga ikka jäite. Nad on reaalselt julmad seal. Mäletan, kui üks grupp koolist käis seal samal platsil ja nad ajati põhimõtteliselt kõik eraldi ja lasti tuvisid sööta ja siis piirati ümber ja taheti raha. Mõttekam oleks tõesti olnud mitte rahakotti välja võtta, samas kui sa pääseda tahad, siis teed ju kõik :)
  Aga väga mõnus vlog on ja vaade oli oi kui ilus! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa, ma igast jutte kuulnud ka, et kui neile raha ei anna ja ära jooksed vm võivad kallale ka tulla, niiet sellega väga riskida ei tahaks.
   Suured tänud! :)

   Delete
 6. kust sa kaabu said? niinii ilus :) ja su vlogid mega toredad!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaabu ostsin H&M'ist. Ja suured-suured tänud sulle, see tähendab mulle nii palju :)

   Delete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign