Pages

Monday, December 28, 2015

Boyfriend TAG

Kuna meil sai Meelisega täna täpselt 4aastat esimesest suudlusest,(täpselt ei tea, kaua me eelnevalt niiöelda ''sebisime'') siis mõtlesin, et ehk viitsib ta boyfriend tag küsimustele vastata. Õnneks oligi ta nõus ja andsingi enda läpaka mõneksajaks tema kätte. Neid vastuseid oli nii lahe lugeda ja ma ei pidanudki midagi parandama. Loodan, et ka teile see veidi teistmoodi postitus meeldib ja kui on mingeid küsimusi, siis vastame ka neile meeleldi.
Aga jaaa, kunagi tegime me Meelisega palju pilte kuid nüüd mõned aastad ei ole me üldse saanud koos pildile jääda. Täna üle pika aja sai paar pilti tehtud. Igaljuhul tahaks ma seda parandada ja peaksime endale mõne fotograafi leidma ja paar shooti tegema, hehe.

Aga okei, let's begin....
1. Kus me kohtusime?
Kuskil Pärnjõel...
2. Kus oli meie esimene kohting?
Kohting see otseselt polnud aga esimest korda kui koos midagi tegime, oli see kui Janariga "kogemata" bussist maha jäime ja kutsusid enda juurde filmi vaatama.
3. Kus me esimest korda musutasime ja kuidas see Sulle tundus?
Sinu esimeses Pärnu korteris Aisa tänaval :D - Noo kuna see oli minu first kiss siis arvata võib, et see tundus erilisena.
4. Kas Sa teadsid kohe, et mina olen see üks ja ainus?
Jep
5. Sinu esmamulje minust?
Peenike, räigelt ilus, tore.
6. Millal Sa kohtusid mu perega?
Arvan, et see oli esimesel aastal millalgil... Siis kui sinu juures esimest korda päriselt külas käisin. (Kui esimest korda lihtsalt filmi vaatamas käisin siis su vanemaid ei näinud või ei olnud) 
7. Kas meil on ühiseid traditsioone?
Otseselt traditsioone pole aga Simple Sessionil käime iga aasta kindlalt näiteks :D
8. Kuhu toimus meie esimene väljasõit?
Londonisse - Sinu õe Marise juurde.


9. Kes avaldas esimesena armastust?
Sina
10. Mille üle me kõige rohkem vaidleme?
Koristamise ja raha üle ka.
11. Kelle jalas on meie suhtes püksid?
Teele, sest kui millegi üle tülli läheme siis mina ei suuda kaua olla tülis ja lähen vabandama, isegi siis kui Teele vea tegi lähen ma vabandama.
12. Mida ma kõige rohkem telekast vaatan?
TLC
13. Nimeta üks toit, mis mulle ei meeldi?
Seened
14. Millist jooki ma väljas süües tavaliselt tellin?
Vesi / Hessis ja Mac'is Coca-Cola.
15. Mis mu jalanumber on?
39?
16. Kui ma koguksin midagi, siis mis see oleks?
Raha
17. Milline on mu lemmik võileib?
Sai, määrdejuust, sink, kurk/tomat (pigem kurk), sool
18. Mida ma võiks iga päev süüa?
Sushi
19. Millised on mu lemmikud hommikusöögihelbed?
Shokolaadi riisiga
20. Mis värvi on mu silmad?
Pruunikad rohelised (rohkem pruunid).

4 comments:

 1. Kui vanad olete ja kas olete mõlemale esimesed kaaslased? :) Muidu hästi armsad vastused :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meelis on 18 ja mina 20 aastane. Meelisele olen esimene kaaslane kuid mul oli ka varem paar suhet mis olid pigem lihtsalt teismeliste meeldimised ja käimised mida ei saaks just suhteks lugeda :D Niiet võib öelda, et Meelisega on mul esimene õige suhe. Oleme koos elanud 3aastat. Aitäh :).

   Delete
 2. Vau, tundute päris põnevad. Mõtlen, et elate suisa koos ja seda suht noorelt jne. :) Kuidas vanemad sellesse suhtuvad või suhtusid?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma kolisin juba 15 aastaselt üksinda elama kuna vanematega elasin maal ja tahtsin linna kooli minna. Meelisel oli Samamoodi, elasime mõlemad maal ja kui ta oli 15-16 tuli ta sammuti linna kooli ning elamist oli vaja. Elasin algul üksi kuid kui Meelis linna tuli oli meil mõlemal lihtsam koos elada kui eraldi üürikaid maksta. Algselt elasime Meelise õe juures kuid hiljem oli meil lihtsam Omaette olla. Minu vanemad armastavad Meelist väga ja neil ei olnud sellevastu midagi. Nägid kui hästi me hakkama saime jne. Meelisel kahjuks ema enam ei ole ja isaga ta ei suhtle ja ta on ka väga iseseisev olnud juba noorest saati. Meelisel on küll väga super hea perekonna tuttavate pere kes on teda väga palju aidanud ja kes on pmt tema pereks saanud. Ütleme nii, et neile võiks öelda kasuema ja kasuisa. Ja ka nemad suhtusid minusse kohe alguses supper hästi ja oleme nii harjunud sellega, et elame Omaette. Tuli nüüd pikk jutt aga ehk said vastuse :D

   Delete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign