Pages

Tuesday, December 1, 2015

Trench coat

 Täna hommikul ärgates paistis aknast mõnus päike ja ilm oli Pärnus nii ilus. Tahtsin kindlasti seda ilma ära kasutada ja pildistama minna. Kahjuks olin üksinda kodus ja tavaliselt on kõik nädalasees tööl, koolis või lihtsalt kuidagi hõivatud. Mõtlesin, et mingitmoodi peab ju pildid tehtud saama ja kirjutasin algselt pigem naljaga ja mittemidagi lootes oma facebook seinale, et ehk keegi saab/viitsib minuga pildistama tulla. Õnneks üks armas tüdruk nimega Liilia kirjutas mulle ja kuigi me ei ole kunagi suhelnud klappisime me hästi ja läksimegi koos pildistama. Minuarust sai Liilia pildistamisega väga hästi hakkama ja sain ka temast häid pilte. Meil oli koos väga tore ja kindlasti teeme mõne shooti tulevikus veel, sest mõtted juba jooksevad. Ma usun, et see oli mingisugune saatus, et ma selle armsa tüdrukuga pildistama läksin :D Ma tõesti jäin tema tööga väga rahule. Aitäh Sulle Liilia! :)

Ma ei ole pikka aega kuskilt netipoodidelt enam koostöid vastu võtnud, sest vahepeal oli mul neid nii palju, et ma tundsin, et ma ei jaksa ja ei taha enam sellega tegeleda. Samas on alati siis väike pushimine tagant, et peab asjad ära pildistama ja seega ka postitused on sagedasemad ja ega riideid on vahel ikka hea saada, hehe. Seega otsustasin, et võtan siiski mõned üksikud saidid millega olen rahule jäänud ja teen nendega siiski koostööd edasi. Täna tegingi pilte choies.com'ist saadud trench coat'iga millega jäin väga rahule. Natukene õhuke ta on, ütleks, et pigem kevadeks ja soojemateks sügisteks aga mulle väga meeldib.

Igaljuhul tuli nüüd juttu ja pilte palju agaaa enjoy :).Trench Coat- Choies  /  Jeans- Tally Weijl  /  Shoes- H&M / Bag- Primark

15 comments:

 1. Kus selline äge koht asub? :)

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. Hehe, mulle ka nii meeldib. Kahju ainult, et peab ootama soojemaid ilmasid, et seda kanda :P
   Aitäh Sulle, et nii armas oled ja siin ikka aeg-ajal tagasisidet annad :*

   Delete
 3. Tõesti ilusad pildid ning see jakk on samuti väga kaunis :)

  Eneli
  www.dodolce.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suur aitäh Sulle armas-armas Eneli alati heade sõnade eest! :)

   Delete
 4. Vautsi-vau!! Viies pilt võitis mu südame, kuigi ka kõik teised on üliülikenad! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe, see pilt oli ka esimene mis meile kaamerast vaadates meeldis :D Suur aitäh sulle ;)

   Delete
  2. Pole aru saada, et keegi teine sind pildistas. Pildid on ikka nii sinu stiili sarnased. Ja üldse sinu blogi pilte on hea vaadata, sest sa ise näed super välja ja pildistajad teevad alati head tööd + töötlus on mõnus.

   Delete
  3. Eks ma üritan alati ka oma fotograafile rääkida milliseid pilte ma sooviksin ja mul on hea meel, et koostöö järelikult sujus. Suured tänud sulle heade sõnade eest, annad mulle hulganisti motivatsiooni :)

   Delete
 5. Looking good babe! :)

  ReplyDelete
 6. Väga mõnusad pildid ! kui saladus ei ole siis millega pildistad?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh :) Nikon d7000 ja obje on nikkor f1.8 35mm. VÄGA palju loeb töötlus :D

   Delete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign