Pages

Thursday, January 7, 2016

Throwback to 2015

Niiöelda iga-aastane traditsioon on teha uue aasta alguses väike tagasivaade möödunud aastast. Kui ma seda postitust tegema hakkasin ja kirja panin iga kuu tähtsaimad sündmused, mõtlesin, et eelnev aasta oli ikka väga lahe ja ma jäin enamasti kõigega rahule. Sai ennast ületatud ja palju asju ära tehtud. Loodan, et aasta 2016 tuleb sama hea või veel paremgi! Sama soovin ma ka teile, mu kallid lugejad :)

Jaanuaris sain koostöö Daniel Wellingtoniga, mis oli minu jaoks väga suur asi. See kell on mul nüüd juba tervelt ühe aasta iga päev käepeal olnud ja see näeb ikka nii hea ja korralik välja. Olen olnud pikka aega DW fänn ja kui sain koostöö kirja olin enam kui õnnelik!

Veebruaris hakkasin katsetama toas pildistamist ja välgu kasutamist. Tänu sellele sain ka pimedatel aegadel pilte teha. Kõige tähtsam otsus oli minna autokooli.

Märtsis käisime Anita, Miku ja Meelisega Tallinnas road to simple session rulavõistlusel. Astusime ka buduaari turult läbi ning käisime kontoris kust saime erinevaid jooke kaasa.

Aprillis käisime Anitaga Tiina Talumehe kollektsiooni esitlusel.

Mais hakkasin käima meigi modelliks ja sain tänu sellele ka mitu head shooti, aitäh Kertu :). Lisaks sellele tegelesin ka mõne koostöö projektiga.

Juunis tegin ära autojuhiload ja see oli üks kõige õnnelikum päev mu elus. Olen selleüle super õnnelik! 

Juulis ostsin endale oma elu esimese auto! Sõitsin ise oma enda auto ja heade sõpradega esimest korda Viljandisse, kus toimus Viljandi Bash, mis oli kindlasti üks suve lahedaim üritus.

Augustis toimus Kuldrula kus sain seeaasta ka ise kaasa lüüa. Olin infotelgis mis oli väga lahe kogemus. Väga lahe oli näha kui palju nähti ühe ürituse jaoks vaeva ja kui tuus lõpuks kogu üritus oli ja kui kokku hoidev kogu tiim oli. Oeh, so much fun :) See aasta jälle!

Septembris käisime Meelisega Itaalias Milanos. Esimene reis meil täiesti kahekesi ja see oli niii super lahe! Tegin ka esimese korraliku vlogi reisist, võinoh, õigemini kolm vlogi :).

Oktoobris sain ma 20aastaseks. Tegime väikese peo rahvamajas kuhu olid kutsutud mu kõige kallimad, oli väga armas päev :). Veel olin modelliks Onwheelsile. Nende veebilehel on uue kollektsiooni riietest pildid minu seljas. Oli väga lahe kogemus ja mul on nii hea meel, et nad just minu valisid. Was fun :)

Novembris külastasin rohkem oma maa kodu. Vanemad ostsid suve lõpus maja ning oleme sellest kõik väga vaimustuses :)

Detsembris täitus meil Meelisega 4aastat. Olid väga mõnusad jõulud kus veetsime pere ja sugulastega mõnusalt aega. Toimus ka töökoha poolt suurem jõulupidu Lätis mis oli super äge! 

9 comments:

 1. Su pilte on puhas nauding vaadata. Ilus inimene ja suurepärane kvaliteet (:

  ReplyDelete
 2. Super kenad pildid ja oled tõeliselt ilus!
  Ma panin praegu tähele et oled väga ühe näitleja moodi. Võibolla et keegi on seda sulle juba öelnud või ise tähele pannud aga selline näitleja nagu Victoria Justice.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suur aitäh :)
   Hehe, see on nüüd küll hea kompliment. Ise ma väga sarnasust ei näe aga ehk miskit sarnast siis on kui teised nii näevad :)

   Delete
 3. Mis auto Sa ostsid? :)

  ReplyDelete
 4. Suu vajub lahti sind ja sinu pilte vaadates. Super ilusad. Mis kaamerat ja objektiivi enamasti kasutad?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suur aitäh sulle armas :) Nikon d7000 ja nikkor 35mm f1.8

   Delete
 5. Väga ilusad pildid tõesti :)
  Mis töötlusprogrammi sa kasutad ja omakorda millist tööriista seal kasutad, et sellist mõnusat natuke retrohõngulist värvi piltidele saada? (ei tea kas sõnastasin end hästi :D)

  ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign