Pages

Monday, March 19, 2018

Ma olen vanglas

 Olen nüüd juba mõnda aega töötanud CCCP Põgenemistubades. Läksin sinna alguses mängujuhiks ja nüüd olen seal juba Pärnu juhataja. Uskumatult kiirelt on aeg läinud ja nii kiirelt on palju juhtunud aga ma olen ülimalt rahul! 
 Lisaks juhataja ülesannetele, võtan ma ka Pärnu vanas vanglas kliente vastu. Mulle väga meeldivad vanad hooned ja nende ajalugu aga seal tööd teha ja üksi olla oli alguses mega creepy :D Nüüd olen enam-vähem harjunud kuid iga kord kui ma üksinda enne mängu sinna sisenen, siis tunnen sees sellist rõhuvat tunnet ja eks seal see energia on ka ikka väga huvitav. Klientidega koos seal olla ja mängu läbi viia on igaljuhul üli fun ja lahe. 
 Kuna ma näitlen seal kurja ja ranget vangivalvurit, siis päris paljud ei usu, et ma sellega hakkama saan. Sõbrad ütlevad mulle, et sa oled ju nii sõbralik ja rahulik inimene. Kuidas sa küll seal seda mängu läbi viid. Ilmselt need, kes seda arvavad, peavad ise mängima tulema ja nägema kuidas ma seda seal teen. Igaljuhul võin öelda, et tagasiside on olnud väga hea ja vahel ehmatan seal iseennastki oma range hääle ja ütlemistega. Lisaks on olnud kordi kus mul hakkab mängjatest kahju, sest nad on lihtsalt nii alandlikud. Õnneks saan siiski lõpus ka rollist välja tulla ja sõbralik olla, mis tekitab veel mõnusama emotsiooni.
 Ükspäev läksime Meelise ja Valeviga vabal päeval vanglasse, et teha seal mõned pildid. Seal on väga pime ja kõle ükskõik kas on päev või öö, niiet hea valgusega pilte oli minujaoks üpris keeruline teha. Ilmselt esimest korda pildistasin niiii halva valgusega kuid see oli väga lahe kogemus ja kindlasti tahan seda veel teha. Kuna ka Meelis ei ole sellise valgusega varem pildistanud, siis minust sai üpris vähe pilte seega otsustasingi, et lasen siis Meelisel ja Valevil modellid olla ja proovisin mingi loo seal kokku panna. Jäin tulemusega üpris rahule ja teinekord võtan veel rohkem aega ja varustust, et seal miskit veel paremat luua. 
 Kui teid hakkas nüüd vanglast põgenemine huvitama, siis võtke minuga ühendust ja tulge mängima! Minuarust on see väga tuus ajaviide ja midagi täiesti teistsugust mida koos oma sõpradega teha. Kujutage ise ette, et seisate vana vangla ees, mis oli kunagi hullumaja, vanadekodu ja holokausti ajal arreteeriti sinna juute. Toimiva vanglana hoiti seal kõige jõhkramaid kurikaelu ja nüüd, teie ees, avanevad suured punased vangla väravad ning te astute sinna hoovi sisse. Vangla väravad sulguvad ning teid võtab vastu vangivalvur. Järgmised 3h veedate te seal, teadmata mis teiega toimuma hakkab. Kas pole mitte põnev :)

Rohkem infot saad vangla kohta siit- https://pogenemistoad.ee/

1 comment:

  1. Mulle niii-niiii meeldivad need toad! Kui esimene kord käisin, siis teadsin kohe, et pean kõik läbi käima. Ei, ma pole veel kõiki läbi käinud :D

    ReplyDelete

Copyright @ Teele M' blog. Blog Design by KotrynaBassDesign